Allmäna villkor
Tekniska krav

För att kunna ladda ner ringsignaler från oss så behöver du en mobiltelefon som stödjer WAP och ljudformaten MP3 eller AMR. Det krävs också att din telefon har de korrekta WAP-inställningarna för just din operatör, och din operatör måste tillåta nedladdningar av MP3/AMR via WAP. Kontakta din operatör om du är osäker på om de stödjer detta eller ej.

När du beställer så kontrollera att du befinner dig i ett område med tillräckligt bra täckning för SMS/WAP kommunikation.


Beställningar

När ditt beställnings-SMS har tagits emot hos oss och vi har registrerat att betalningen är genomförd, så skickas en WAP-länk till din telefon. Genom att klicka på denna WAP-länk så får du möjlighet att ladda hem din ringsignal.


Återbetalningar

Inga återbetalningar av betalade ringsignaler görs under några omständighter. Vi gör inga återbetalningar till de som inte kan ladda hem eller lyssna på nedladdade ringsignlar p.g.a telefonen/operatören inte stödjer ringsignaler i MP3/AMR format eller WAP, eller p.g.a felaktig beställningstext skickats i ert beställnings-SMS. Om du inte samtycker till detta, beställ ej något. När du beställer så innebär det att du samtycker till dessa allmäna villkor.

När en nedladdning eller lyssning av signalen inte kan göras så är vi ej under några omständigheter ansvariga för kostnad eller återbetalning. Våra supportansvariga hjälper givetvis till att se till att du har rätt inställningar om du har har några frågor innan ditt köp.


Personuppgifter

Denna webbplats använder ej cookies. All information som lagras när en beställning genomförs (telefonnummer, beställning) lagras skyddat av oss, och lämnas inte ut till någon.