Frågor och svar

Hur köper jag min ringsignal?
 • Mixa ihop din ringsignal genom att använda mixern och de alternativ som erbjuds där. Klicka sedan på "Hämta"-knappen för att komma till en ordersida.
 • Skicka sedan ett SMS enligt instruktionerna på ordersidan.
 • Ett SMS skickas sedan tillbaka till dig med en WAP-länk.
 • Beroende på telefonmodell kan du nu klicka på länken, välja "Gå till" i menyn eller
  eventuellt måste du på äldre mobiler skriva in adressen för hand i din WAP-läsare.
 • Spara ringsignalen i din telefon och välj den som ringsignal. I de flesta modeller sparas ringsignaler i kataloger som heter t.ex. "Mina ljud " eller "ringsignaler".
 • Om du får ett felmeddelande vid hämtningen är dina WAP-inställningar felaktiga och du behöver kontakta din mobiltelefonoperatör för att få rätt inställningar.

  Jag har fått ett sms med en länk, hur laddar jag hem ringsignalen? Alla ringsignaler måste laddas hem via WAP från din mobiltelefon. Detta kräver korrekta WAP-inställningar i din telefon.

  Vilka telefonmodeller fungerar ringsignalerna för? Ringsignalerna fungerar för alla telefoner som stöder ringsignaler i formaten MP3 eller AMR och som stödjer WAP. För att se en lista på telefoner som stöder MP3/AMR, klicka här.


  Har min operatör stöd för era ringsignaler? För att kunna ladda ner våra ringsignaler måste din operatör ha stöd för WAP och tillåta nerladdning av material i MP3/AMR format.

  Jag kan inte ladda hem min ringsignal, vad är fel? Förmodligen är det fel på dina WAP-inställningar, kontakta din mobiloperatörs kundtjänst för att få korrekta inställningar skickade till dig.

  Jag har inte fått något SMS med ringsignalen, vad ska jag göra? Ibland kan det vara fördröjningar hos mobiloperatörerna och det kan ibland ta några minuter innan ditt SMS kommer fram. Om det inte har kommit fram på en timme så hör av dig till oss.

  Hur fungerar SMS-betalningar? SMS-betalning fungerar som så att ett SMS med en viss kod för ringsignalen du komponerat skickas till ett kortnummer. Köpbeloppet dras av direkt från ditt mobiltelefonabonnemang eller kontantkort när du skickat detta SMS.

  Jag beställde en ringsignal men min telefon verkar inte stödja ringsignaler i formaten MP3/AMR eller WAP, kan jag få pengarna tillbaka? Alla ringsignaler säljs som "engångsköp". Det är ditt eget ansvar att kolla upp så att din telefon stöder ringsignalerna och att du har korrekta WAP-inställningar innan du beställer. Att få tillbaka pengar som betalats via sms är tyvärr inte tekniskt möjligt.

  Jag beställde en ringsignal men ångrade mig, kan jag få pengarna tillbaka?Alla ringsignaler är engångsköp. Vi betalar inte tillbaka pengar oavsett betalningssätt och anledning.